Kun keho tarvitsee hoitoa, olemme käytettävissänne. Soita meille: 017 555 4410.

Meiltä saat Venosan -lääkinnällisiä hoitosukkia!

7.11.2013

Hoitoa ja tukea jaloillesi Venosan sukilla

 Venosan -lääkinnälliset sukat mitataan aina henkilökohtaisesti. Sukkia on eripituisia. Yleisemmin käytetään joko sääripituisia tai reisipituisia sukkia. Mittauskohdat ovat tarkasti määriteltyjä. Lääkinnällisiä sukkia on standardimitoituksilla tai ne kudotaan erikoistilauksesta jos raajat ovat ongelmamalliset.

Paineluokat ovat 1-4 ja sukkien paine arvioidaan asiakaskohtaisesti, ellei lääkäri ole määrännyt painetta. Sukat eivät sisällä kumia. Valittavana on eri materiaalia esim. puuvillanmäärän suhteen, riippuen tietenkin raajojen ongelmasta johon sukat valitaan.

Saatavilla on myös lääkinnällisiä hoitohihoja ja käsineitä. Sukat ja hoitohihat myydään yksilökappalein. Sukkien ja hoitohihojen mittaukseen tarvitaan ajanvaraus.

Venosan-tukisukat ovat hinnaltaan halvempia ja niiden hoidollinen vastine ei ole yhtä hyvä kuin lääkinnällisten sukkien. Yleisemmät tukisukat ovat ns. lentosukat, joita suositellaan matkustaessa tai tehdessä seisomatyötä. Näitäkin sukkia löytyy eri materiaaleista ja paineluokasta. Sukat valitaan joko kengännumeron tai pituuden/painon mukaan. Sukat myydään aina pareittain.

Apuvälineitä sukkien pukemiseen on esim. Easy Slide pukemiseen ja Easy Off sukkien pois ottamiseen. Lääkinnällisten sukkien pukeminen opetetaan aina joko mittauksen yhteydessä tai sukkien luovuttamisen yhteydessä. Valittavana on useita eri värejä.

Uusimmat aiheet

Meiltä saat Venosan -lääkinnällisiä hoitosukkia!

7.11.2013
Hoitoa ja tukea jaloillesi Venosan sukilla  Venosan -lääkinnälliset sukat mitataan aina henkilökohtaisesti. Sukkia on eripituisia. Yleisemmin käytetään joko sääripituisia tai reisipituisia sukkia. Mittauskohdat ovat tarkasti... Lue lisää »

smartum etu käy meillä

venosan sukat