Kun keho tarvitsee hoitoa, olemme käytettävissänne. Soita meille: 017 555 4410.

Fysioterapia Varkaus - myös kotikäyntejä!

Fysioterapialla hoidetaan mm. kehon tuki- ja liikuntaelinten ongelmia sekä kipu- ja jännitystiloja. Fysioterapian tarkoituksena on ohjata asiakasta omaan aktiivisuuteen ja tätä kautta tukea asiakkaan kuntoutumista. Käytössämme on erillinen terapiatila.

Fysioterapian tarve on hyvin tavallista, koska jotkut lihaksemme kuormittuvat joko työssä tai harrastuksissa liikaa ja/tai yksipuolisesti. Seniorien ja työikäisten lisäksi monien lajien harrastajat käyttävät fysioterapiaa palautuakseen rasituksista ja ehkäistäkseen vammojen syntymistä.

Fysioterapiaan voi tulla Kelan lähetteellä. Asiakas maksaa vain omavastuun hoidosta.

Urheilufysio

Urheiluvammat syntyvät yleensä akuutisti tai ovat rasitusperäisiä. Molemmissa tapauksissa vamman syntymekanismin tunteminen on erittäin tärkeää. Hoitolassamme palvelevat terapeutit omaavat vahvan urheilullisen taustan. Yleisurheilu, jääkiekko, juoksu, hiihto sekä kuntosaliharjoittelu ovat tuttuja lajeja meille.

Varaa aika!

Joustavat aukioloaikamme takaavat nopean hoitoon pääsyn. Palvelemme asiakkaitamme sopimuksen mukaan myös viikonloppuisin ja kotikäynteinä. Varaa aikasi hierontaan soittamalla, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

Meiltä saat aina hyvää palvelua edulliseen hintaan. Tervetuloa!

Kommilan Fysikaalinen Hoitola palvelee Varkauden keskustassa Savontiellä.

smartum etu käy meillä

venosan sukat