Fysioterapia - myös kotikäyntejä!


Fysioterapiaan voi tulla joko lääkärin lähetteellä tai myös ilman lähetettä!

Lähetteen kanssa Kela korvaa osan fysioterapian hinnasta.

Fysioterapialla edistetään ihmisen toiminta- ja liikuntakykyä, ennaltaehkäistään esimerkiksi urheiluvammoja sekä pyritään lievittämään erilaisia kehon kiputiloja. Fysioterapia voi sisältää esimerkiksi ohjattua harjoittelua, manuaalista terapiaa tai muiden erilaisten kivunhoitomenetelmien käyttöä. Tarkoituksena on ohjata asiakasta kohti aktiivista kuntoutusta. Terapiassa käytetyt menetelmät valitaan aina yksilöllisesti asiakkaan tilanteen ja tavoitteiden mukaan.

 

Kotikäynnit

Toteutamme fysioterapiaa myös kotikäynteinä, mikäli asiakkaan on hankala tulla hoitolaamme. Kotikäyntejä tehdään myös sairaalan vuodeosastolle tai palvelukoteihin. Yleensä fysioterapia korvataan myös kotikäyntinä, mutta laitoksissa joissa on tarjolla kuntoutusta paikan omasta puolesta Kelan korvausta ei myönnetä.

 

Kotikäynneistä perimme kotikäyntilisän, joka on noin 50 % hoidon hinnasta. Kela korvaa myös kotikäyntilisästä osan, jos lääkäri on merkinnyt lähetteeseen, että fysioterapia on toteutettava asiakkaan kotona. Teemme myös apuvälinearvioita kotona pärjäämisen tueksi.

  • Smartum käy meillä
  • Eazybreak
  • Edenred
  • ePassi
  • Venosan

Soita tai varaa aika netistä!

017 555 4410 Ajanvaraus: Riitta